It is currently Tue Apr 23, 2019 2:11 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 28, 2019 3:52 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 28, 2019 3:24 pm
Posts: 1
I've used the Malcolm rig for a few animation projects now and this problem has happened before. This time though i forget how to solve it. Any advice on how to get the eyes to sit back in the correct spot, or how to avoid this from happening in the first place?

As far as I know there's no way to move the eye geo besides the eye aim, so I don't know how it gets like this in the first place. It seems like it happens when I have and then reopen a scene after some time.

P.S. How do you correctly embed images? Do they have to be a certain size?


Attachments:
File comment: normal lids
eyelids_normal.png
eyelids_normal.png [ 351.33 KiB | Viewed 388 times ]
File comment: screwed up
eyelids_fd.png
eyelids_fd.png [ 333.61 KiB | Viewed 388 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 02, 2019 4:44 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 455
I don't think I've seen that before and I'm not sure what would cause that.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group