It is currently Fri Jan 18, 2019 5:54 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hello!
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 7:57 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 10, 2013 11:38 am
Posts: 3
I am loving the malcolm rig but i have a problem. I made a mask for the character from characters old mesh. Deleted the history and all that than wrap deformed to the face mesh. When i move the face controllers mask moves with the face and it looks amazing. But for some reason when i wrap deform the mask to the face, face becomes invisble on render.I checked before using the deformer face was rendering fine. Is this because i referenced the malcolm rig into the file? Everything works fine in vieport. When i render there is no face just the mask and the floating teeth and eyes.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello!
PostPosted: Mon Mar 04, 2013 2:41 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 448
Hi. Not sure why you're seeing that. Maybe try importing the reference first.

Then if it still happens, check the render switches for that object's shape node.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group