It is currently Wed Mar 20, 2019 3:46 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Mar 10, 2014 3:08 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 10, 2014 2:29 pm
Posts: 1
Hello everyone. i just recently updated my animPicker and have installed it correctly however I am having an issue with the NURBs curbs of my rig. It does not show any signs of being selected with the picker or even a mouse click. It acts as if they are locked, but there is no visible sign that they are locked in the channel box.

When I use the animpicker, it will show signs that the nurbs are selected in the picker, but not on the rig. Also in the script editor it does not show that the object was selected.

The script editor will show it being selected when I pick the nurbs curbs with the mouse however it still does not allow me to manipulate it with the move tools.

I've checked the namespace of the rig in the animpicker and everything appears correct, but this problems persist. I would really appreciate your help!


Attached are examples of what the issue is:


Attachments:
malcolm_issue2.PNG
malcolm_issue2.PNG [ 409.34 KiB | Viewed 4089 times ]
malcolm_issue.PNG
malcolm_issue.PNG [ 446.57 KiB | Viewed 4089 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 12, 2014 12:32 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 453
In the viewport, toggle Show>Selection Highlighting.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group