It is currently Wed Mar 20, 2019 3:42 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 10:57 am 
Offline

Joined: Tue Jun 03, 2014 10:24 am
Posts: 1
Hello,

first I want to thank AnimSchool for this great free Rig!! :-)

Everything works out fine except when I open my referenced Malcolm or female Malcolm Maya File, for the first 5 seconds or so a warning appears (please look at the attached JPEGs). The characters also look kind of strange (Malcolm also gets green!) but it quickly disappears and they look totally normal and the controllers work fine!
I'm just asking because I'm afraid if I start animating the scenes might break or something because of this warning...?!

Thank you in advance for your help!
Best wishes,
Svenja


Attachments:
warning_FemaleMalcolm.jpg
warning_FemaleMalcolm.jpg [ 262.23 KiB | Viewed 4165 times ]
warning_Malcolm.jpg
warning_Malcolm.jpg [ 246.24 KiB | Viewed 4165 times ]
warning.jpg
warning.jpg [ 80.27 KiB | Viewed 4165 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 11, 2014 2:11 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 453
Thanks!
I haven't seen this error before. I'm not sure what it could be.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group