It is currently Tue Oct 23, 2018 8:31 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Maya/Model Issues
PostPosted: Sun Jun 10, 2018 10:40 am 
Offline

Joined: Tue Apr 24, 2018 4:57 am
Posts: 4
Hi,

I have recently signed up for a class which is due to start in July and I have downloaded the basic character rigs to try them out and try to get used to their capabilities before the term starts.

However, I am having some issues with the model and was wondering if anyone can offer any help with it. I did have a similar issue with the Malcolm rig as well. The files open and work perfectly fine on my laptop but when loaded up on my PC then the issues arise. I have unzipped the files and have also re installed maya but the issue is still there.

See the picture for an example of the problem I have. Any help at all will be great.

Thanks


Attachments:
blockrig.jpg
blockrig.jpg [ 353.23 KiB | Viewed 851 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Maya/Model Issues
PostPosted: Tue Jun 12, 2018 11:08 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 465
Hello! Students should email support@animschool

We'll get it figured out.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Maya/Model Issues
PostPosted: Fri Aug 24, 2018 4:43 am 
Offline

Joined: Tue Apr 03, 2018 9:40 am
Posts: 3
Hey!

So I found a solution and posted it in the following forum that also asked about this problem: viewtopic.php?f=3&t=17196

Hope it works!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group