It is currently Fri Dec 14, 2018 7:25 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 11, 2018 10:50 am 
Offline

Joined: Sat Aug 11, 2018 10:39 am
Posts: 2
I'm not sure if this is because I have Mac Sierra or not, but I can't even complete the steps for installation because part of the files aren't there? I am using Maya 2017.
I can't move the block, Marnie hair, Marnie body, etc. pickers because they don't even show up.
I have attached a photo of what shows up and I checked every single folder and they don't exist. I have also tried re-downloading and it doesn't change. Maybe I'm just missing something? I don't really know what else to do?
I'd appreciate the help.


Attachments:
Screen Shot 2018-08-11 at 10.33.22 AM.png
Screen Shot 2018-08-11 at 10.33.22 AM.png [ 519.19 KiB | Viewed 645 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 11, 2018 12:38 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 471
Hello! Are you an AnimSchool student? email support and we'll look into this. Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group