Re-assign button to select something else

Post Reply
L-Man
Posts: 1
Joined: Tue Apr 30, 2019 9:15 pm

Re-assign button to select something else

Post by L-Man » Tue Apr 30, 2019 9:26 pm

Hi. I'm using Maya 2017 64 bit.

I want to know if it is possible to re-assign a button to something else.

for example, Original button was to select the head and now I want to re-assign it to select the neck.

I tried selecting the control then right-click the button to "Update Button" but that didn't do anything.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 466
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm

Re: Re-assign button to select something else

Post by admin » Thu May 02, 2019 12:32 pm

Hmm, there may be a bug with that feature - good catch. It seems to work now in some situations but not others. We'll look into that.

oooofanim
Posts: 2
Joined: Sun May 20, 2012 6:47 pm

Re: Re-assign button to select something else

Post by oooofanim » Sun May 05, 2019 8:00 am

Hi all

I have been trying to update buttons using an existing picker template with no success. I am using Maya2017.
When trying to update a button to a new control, the button sometimes changes to a group button and includes the button which was duplicated to create it.

I'm tried on various rigs now and haven't had any luck

Is this a known issue ? Is there a work around ?

Let meknow
Cheers
Magali

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest