It is currently Fri Oct 19, 2018 6:52 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 5:55 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2011 5:46 pm
Posts: 1
I am using Maya 2011 I'm able to load the ABX picker and use it properly..The problem is that I cannot see the bg image i.e. Malcolmpicker.bitmap image as a background in the picker..any has any idea how do I solve it..


Attachments:
File comment: here's the screen shot.
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg [ 543.02 KiB | Viewed 13168 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 7:45 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 27, 2011 1:32 pm
Posts: 5
Be sure to have the MalcolmPicker.bmp in the images directory of your project your using malcolm in.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 29, 2011 4:47 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:46 pm
Posts: 7
I'm having the same problem and I discovered why. If you open the script editor and run "abxPicker" it says it can't find the image. It's because the picker is searching for it in "image" instead of "images." So the temporary fix is to rename your "images" folder to "image." Is there an easy way to tell the picker to search for the correct folder?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 31, 2011 12:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 21, 2011 9:16 am
Posts: 19
Hi! That was a bug we fixed in the download a few days ago, sorry!

To fix it, find the PIKR node in the outliner. Select it and open the Attribute Editor. Go to Extra Attributes. Change the path there to "images"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 1:30 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 23, 2011 1:18 pm
Posts: 1
On my Mac appears only the background image. If I remove the image in the folder where images appear equal to the friend above. You can fix?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 13, 2011 7:07 am 
Offline

Joined: Tue Oct 25, 2011 9:48 am
Posts: 7
Hi,

This is in regards to the bug fix post in this thread. In the Extra Attributes, I've set the path correctly as : images\MalcolmPicker.bmp
and yet, it doesn't show me the background image.
It did show the image once, but when I closed the file and opened it again after some time, it stopped displaying the background image for some reason.

And since it showed properly once, means that there isn't really a problem with the PIKR. Something Im missing out ?

Thanks for your time.
-D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 21, 2011 6:33 am 
Offline

Joined: Tue Oct 25, 2011 9:48 am
Posts: 7
anyone ?!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 2:14 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm
Posts: 465
Are you on a Mac? The BG doesn't display properly on Mac. We are working on a fix for this.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 03, 2012 1:12 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 03, 2012 1:08 pm
Posts: 3
I had the same issue in 2011. Changing the path in the attributes section to the full path fixed it.
for example - I changed the path for BG Image from

"images/MalcolmPicker.bmp"
to
"K:/xyz/abc/myproject/images/MalcolmPicker.bmp"

And it worked for me.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group