anim picker problam

Discuss anything related to the Malcolm Rig here!
Post Reply
hanani
Posts: 4
Joined: Wed Jan 16, 2019 1:36 pm

anim picker problam

Post by hanani » Wed Jan 16, 2019 2:04 pm

Hi , my anim-picker display is unorganised by default
is there a way to quickly organise this or should I just do it manually

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 475
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm

Re: anim picker problam

Post by admin » Wed Jan 16, 2019 5:09 pm

I'm not sure what you mean. Are you talking about a picker file you made or Malcolm's?

hanani
Posts: 4
Joined: Wed Jan 16, 2019 1:36 pm

Re: anim picker problam

Post by hanani » Fri Jan 18, 2019 10:55 am

hi thanks for the reply . my problem is when i imported Malcolm's picker file to the animpicker,
all the buttons were there but un organised and a bit scattered and overlapping.
I thought it could be a display problem because Im using a 4 k monitor.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 475
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm

Re: anim picker problam

Post by admin » Fri Jan 18, 2019 2:12 pm

I think it shows up on some macs.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 475
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:51 pm

Re: anim picker problam

Post by admin » Fri Jan 18, 2019 3:01 pm

We have a report that MacOS Mojave with Maya 2018 seems to work. It does not display wrong like that. What is your configuration?

hanani
Posts: 4
Joined: Wed Jan 16, 2019 1:36 pm

Re: anim picker problam

Post by hanani » Sat Jan 19, 2019 8:11 am

actually on my mac it turns out great the problem is on my pc

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests